top of page
Afbeelding3.png

Cominz

Leiderschapscoaching

LEIDERSCHAPSCOACHING

Persoonlijk leiderschap gaat over trouw zijn aan jezelf, aan je hart en daar naar handelen. Dat vergt natuurlijk dat je jezelf beter wil leren kennen, jezelf wil ontdekken en met jezelf onderweg wil gaan.

‘Lead your ship’ nodigt je uit om het roer van jouw schip, van jouw leven in handen te nemen, zodat jij jouw innerlijk kompas verder ontwikkelt en bepaalt welke koers je vaart met heldere focus.

Dit proces is van belang in zowel professionele, als ook in privé context.


Leiderschap gaat over voorbeeldgedrag (leading by example), over inspireren en demonstreren. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven vooraleer je het naar buiten brengt? Leiding geven begint met leiding nemen.


Pas als jij leiding neemt over jouw leven dan kan jij een vuurtoren zijn, waar er licht brandt. Daar kunnen niet alleen anderen zich op oriënteren maar ook jijzelf. Hier gaat persoonlijk leiderschap over. Hoe ontwikkel jij je waardoor jij, net als een vuurtoren, helder richting kan geven, door te zijn wie je bent.


Wij allemaal hebben verschillende delen in ons vb de professional, het gekwetste kind, de zorger, de perfectionist, de innerlijke criticus, .... We snappen allemaal dat het niet handig is altijd de innerlijke criticus alleen aan het roer te zetten van ons leven. Dat zou niet dienend zijn voor jezelf en ook niet voor de buitenwereld. Inzicht krijgen in al deze delen, hun intentie zien, andere delen inschakelen zorgt dat er keuze komt en dat je vanuit keuze beslissingen kan maken die dienend zijn voor het geheel. Dat geeft je vrijheid om vol jezelf te zijn.

Doorheen dit individueel coachingstraject aan we op zoek naar jouw talenten. Daarnaast geef ik je inzicht in leiderschap en wat je al onbewust doet en nodig ik je uit om concreet te gaan oefenen in het opnemen van diepmenselijke leiderschapsrollen op een manier die bij jou en jouw talenten past. Op deze manier ontstaat er een natuurlijk, authentiek, gedragen leiderschap.
We werken vanuit impeccable leaderschip, voice dialogue, systemisch werk en talentgedreven werken.
Je kan steeds cases inbrengen vanuit jouw context zodat het coachingstraject jou directe handvatten geeft.

Voor wie:
Voor iedereen die persoonlijk leiderschap wil opnemen, vanuit eigen talent, eigen plek. Vanuit professionele of privé context.

Persoonlijk leiderschap coaching

Ontdek jouw persoonlijk leiderschap via individuele coaching

Praktische informatie: 

 • Boekbaar in sessie van 1 uur

 • Aantal sessies worden steeds in onderling overleg afgesproken

 • € 125,00

Afbeelding5.png
 • Moet ik leidinggevende zijn om mee te kunnen gaan op leiderschapsreis?
  Nee. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om een leider in je eigen leven te zijn. Deze reis is net bedoeld voor iedereen die meer eigenaarschap in het eigen leven wil nemen. Dat staat los van je functie maar gaat vooral over jij en hoe jij je eigen leven wil leiden en vorm wil geven. Des te helderder dat jij weet waar jij voor staat en waar jij naar op weg bent des te makkelijker kan jij keuzes maken die echt bij jou passen. Daarmee word je inspirerend voor anderen. Ook omdat zij voelen dat wat je doet authentiek is en bij je past. Ik vergelijk dit heel vaak met een vuurtoren. Wanneer is een vuurtoren interessant? Als er licht in brandt, want net dan kunnen anderen er zich op oriënteren. Een vuurtoren gaat niet zomaar op wandel, die staat op een vaste plek en straalt rust en betrouwbaarheid uit en geeft sturing. Je licht schijnen wil zeggen dat jij in je kracht gaat staan, in je eigenheid, je talenten ontwikkelt en van daaruit gaat stralen. Of dit nu voor een team van 10 of 100 man is of als ouder voor je kinderen, of jij voor jezelf, het principe blijft hetzelfde. Dus voel je welkom om samen met gelijkgezinden, vanuit een prachtig avontuur meer leiding over jouw leven te nemen.
 • Met wie zijn we onderweg?
  Als deelnemer ben je onderweg met 2 zeer ervaren trainers, die als zeer veel jaren ervaring hebben in het begeleiding van individuen en groepen. Jos en Liz zijn onze gastheer en gastvrouw. Jos is ook onze gids ter plekken en Liz kookt fantastisch lekker en vertelt ons heel veel over wat er allemaal in de natuur te vinden is. Elke Busschots Fran Delbeke Liz en Jos Van Oosten
 • Gaat deze reis door op een boot?
  Nee, deze reis gaat niet door op een boot. We verblijven in het Kristine Moen Huset, een zeer gezellig huis in Laukvik, Lofoten. De reis heet wel "Lead your ship" omdat we de metafoor van een zeilboot gebruiken om het leiderschapsverhaal ook beeld te geven en de principes van leiding nemen op een heldere en zeer concrete manier uit te leggen. Als je met een boot onderweg bent en je neemt het roer niet in handen dan weet je absoluut niet waar je gaat uitkomen en de wind en de weersomstandigheden zullen bepalen waar je wel of niet belandt. Besluit jij daarentegen om wel het roer in handen te nemen dan heb jij invloed op de koers die jij wil varen en waar je wil terecht komen.
bottom of page