top of page
Afbeelding3.png

Cominz

Training en opleiding

Op maat gemaakte trainingen in company

Ook voor organisaties bieden we trainingen aan rond de volgenden thema's:

 • talentgedreven werken binnen je organisatie

 • persoonlijk leiderschap

 • veerkracht binnen het team

 

We maken deze trainingen op maat van de organisatie. Daarom gaan we eerst in gesprek.

 • Waar staat de organisatie nu?

 • Wat heeft de organisatie echt nodig?

 • Wat zou echt dienend zijn voor de organisatie en waar wil de organisatie heen.

 

Op basis van deze vragen werken we een voorstel uit.

 • Moet ik leidinggevende zijn om mee te kunnen gaan op leiderschapsreis?
  Nee. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om een leider in je eigen leven te zijn. Deze reis is net bedoeld voor iedereen die meer eigenaarschap in het eigen leven wil nemen. Dat staat los van je functie maar gaat vooral over jij en hoe jij je eigen leven wil leiden en vorm wil geven. Des te helderder dat jij weet waar jij voor staat en waar jij naar op weg bent des te makkelijker kan jij keuzes maken die echt bij jou passen. Daarmee word je inspirerend voor anderen. Ook omdat zij voelen dat wat je doet authentiek is en bij je past. Ik vergelijk dit heel vaak met een vuurtoren. Wanneer is een vuurtoren interessant? Als er licht in brandt, want net dan kunnen anderen er zich op oriënteren. Een vuurtoren gaat niet zomaar op wandel, die staat op een vaste plek en straalt rust en betrouwbaarheid uit en geeft sturing. Je licht schijnen wil zeggen dat jij in je kracht gaat staan, in je eigenheid, je talenten ontwikkelt en van daaruit gaat stralen. Of dit nu voor een team van 10 of 100 man is of als ouder voor je kinderen, of jij voor jezelf, het principe blijft hetzelfde. Dus voel je welkom om samen met gelijkgezinden, vanuit een prachtig avontuur meer leiding over jouw leven te nemen.
 • Met wie zijn we onderweg?
  Als deelnemer ben je onderweg met 2 zeer ervaren trainers, die als zeer veel jaren ervaring hebben in het begeleiding van individuen en groepen. Jos en Liz zijn onze gastheer en gastvrouw. Jos is ook onze gids ter plekken en Liz kookt fantastisch lekker en vertelt ons heel veel over wat er allemaal in de natuur te vinden is. Elke Busschots Fran Delbeke Liz en Jos Van Oosten
 • Gaat deze reis door op een boot?
  Nee, deze reis gaat niet door op een boot. We verblijven in het Kristine Moen Huset, een zeer gezellig huis in Laukvik, Lofoten. De reis heet wel "Lead your ship" omdat we de metafoor van een zeilboot gebruiken om het leiderschapsverhaal ook beeld te geven en de principes van leiding nemen op een heldere en zeer concrete manier uit te leggen. Als je met een boot onderweg bent en je neemt het roer niet in handen dan weet je absoluut niet waar je gaat uitkomen en de wind en de weersomstandigheden zullen bepalen waar je wel of niet belandt. Besluit jij daarentegen om wel het roer in handen te nemen dan heb jij invloed op de koers die jij wil varen en waar je wil terecht komen.
bottom of page