top of page
  • elke468

Een mooie getuigenis. 'Wat brengt de 'lead your ship' reis?

Lead your ship oktober 2022


Wat is de ‘lead your ship’ reis voor mij?

Een reis naar je binnenwereld, op zoek naar inzichten, door de buitenwereld in te trekken. Op een zachte ongedwongen manier oefeningen bespreken om er daarna de natuur op los te laten. Inzichten komen niet door na te denken. Inzichten komen door de stilte in te trekken en de natuur op je te laten inwerken.

Wanneer je beter begrijpt hoe je in elkaar zit, kan je gerichter keuzes maken. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen voor hoe je je leven wil leiden. Aan het roer gaan staan en uw eigen schip sturen, om het in Elke ’s termen te verwoorden.

Elke is like a gift that keeps on giving. De reisformule die ze aanbiedt werkt en blijft nawerken. Door afstand te nemen van je realiteit, duizenden kilometers verder en uit je comfortzone te gaan, creëert ze de ruimte die je nodig hebt om te gaan voelen, te connecteren met jezelf en aan de slag te gaan met oefeningen. Zonder deze ruimte zouden de oefeningen geen tijd noch de (innerlijke) ruimte krijgen om te landen. En ik spreek uit ervaring. Ik ben al een aantal jaar bezig met de reis naar binnen toe. Dag 1 van deze reis deden we een oefening die ik kende. Maar ik had tot dan toe nog nooit de tijd genomen om deze te laten inwerken en de inzichten naar boven te laten borrelen door de natuur in te trekken. De inzichten die ik kreeg, zijn tools die ik de rest van mijn leven kan inzetten. En plus, deze inzichten zijn niet fixed. Je plant er zaadjes mee die verder blijven ontwikkelen, if you let them.

Elke creëert niet alleen de ruimte, ze geeft ook ruimte. Zodat je zelf mag gaan voelen en ontdekken wat bij jou past. Ze helpt je op weg met ideeën of stelt je een vraag die je even moet laten inzinken, maar ze zal je nooit in een richting duwen of zeggen wat je moet doen. Die eigenaarschap ligt bij jezelf 

Elke’s energie en avontuurlijke spirit werken aanstekelijk voor mij. Ze is net als een liefdevolle grote zus die het beste met me voorheeft en me handvaten en denkpistes aanreikt, en me daarbij toch de ruimte geeft om te voelen en als het nodig is, mij op mijn bek te laten gaan als dat de les is die ik nodig heb om te groeien en te voelen wat mijn pad is.

Ik ben dit weekend alleen gaan hiken in de Ardennen. Dat zou ik voor de reis niet gedurfd hebben. Ik geef nu bewust meer ruimte aan andere delen van mij die in het donker zaten.

En daarvoor zal ik jou, lieve Elke, altijd dankbaar zijn,


Lot of love,

Natalie

69 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page