top of page
  • elke468

"Zonder verwachtingen afgereisd. What a journey!" Getuigenis van Gert Mertens, Meeting the People.Zonder verwachtingen afgereisd naar de eilandengroep in het Hoge Noorden. Vertragen uit de alledaagse drukte, ja dat doet al eens deugd. Het zou daar mooi zijn.

Jaarlijks maak ik tijd voor dergelijke uitstapjes, omdat ik het zo belangrijk vind om dichtbij mezelf te blijven… Op buikgevoel beslist, uit al het aanbod om net op deze Leadership trip in te tekenen.


Men vraagt me wel eens, wat is het verschil tussen expedities en coachings in het persoonlijk leiderschap aanbod, wel steeds meer voel ik het verschil. Het kunnen werken met wat zich aandient, het diep kunnen voelen wat er speelt, congruentie tussen hoofd, hart en buik, in contact zijn met je hele zelf, dat resulteert in de ‘juiste’ beslissingen.


Net die combinatie creëert een groep van gelijkgestemden die diep connecteren met zichzelf en met elkaar. Vanuit rust biedt inzicht uitzicht, ruimte om te vertragen en verzachten, op elkaar vertrouwen, maar vooral op en in jezelf geloven… zodat je weer kan versnellen als je dat wilt. Je werkt toe naar creatieve inzichten over je ‘inner board room’ en keert terug met een diep doorvoeld ‘manifest’, dat je blijvend helpt na de trip.


What a journey! Onder begeleiding van Leadership coach Elke Busschots onderging een groepje ondernemers een reis naar binnen. Een trip met mensen die JA! zeggen tegen persoonlijke groei en kwetsbaarheid durven tonen over onzekerheden.

Ondersteund door het helder ‘Impeccable Leadership-model’ biedt dit ook structuur om je innerlijk kompas te richten, met de deskundige begeleiding van Elke die de diepere laag aanspreekt.


En ja de puurheid en schoonheid van de Lofoten helpen natuurlijk ook om de juiste context te creëren en te leven in overgave en flow ☺️
Of ik het kan aanraden?

Life changing, deze reis was een accelerator in m’n eigen proces, het bewijs dat het buikgevoel nog steeds goed werkt, en stiekem wens ik alle ondernemers dit toe, want beslissingen nemen in congruentie met jezelf is ook goed voor je organisatie en dus ook voor de wereld,


Bedankt Elke Busschots en soulmates,

Live your life to the fullest, Gert
De volgende leiderschapsreis Lofoten gaat door van 16 tot 24 oktober 2023.

Op 21/08/2023 is er een online info-avond. Wil je meer weten (info & inschrijven) mail elke@cominz.be

Verdere praktische info vind je hier

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten

Het Lead your ship team

Elke Busschots, Fran Delbeke, Yuri De Keuster
104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page