“Lead your ship” Persoonlijk leiderschap ontwikkelen op de Lofoten

Bijgewerkt: 23 jun 2020

Nieuw! Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap op de Lofoten. 

We leven in een snel veranderende en uitdagende wereld, vol mogelijkheden. Meer dan ooit is er moed nodig om gezond verstand en gevoel te verbinden. We hebben mensen nodig die goed kunnen denken, creatieve oplossingen kunnen bedenken én tegelijk goed kunnen voelen, zichzelf durven zijn en van daaruit durven handelen.

Dat vergt moed, inzicht in jezelf en verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. 

Ieder van ons heeft dit potentieel.

Ieder van ons draagt zijn/ haar eigen schatten mee. Talent, innerlijke wijsheid, intuïtie, eigenheid maar ook kennis, ervaring, vaardigheden, competenties.

Eigenaarschap nemen van jouw schatten vertaalt zich in persoonlijk leiderschap.
‘Lead your ship’ nodigt je uit om het roer van jouw schip, van jouw leven in handen te nemen, zodat jij jouw innerlijk kompas verder ontwikkelt en bepaalt welke koers je vaart.

Leiderschap gaat over voorbeeldgedrag (leading by example), over inspireren en demonstreren. Hoe neem je leiderschap over je eigen leven vooraleer je het naar buiten brengt? Ook in organisaties is het belangrijk dat leidinggevenden persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Zij geven richting waar andere zich op oriënteren. We kunnen hen zien als een vuurtoren. Maar de vuurtoren is pas effectief als er licht brandt. Hier gaat persoonlijk leiderschap over. Hoe ontwikkel jij je waardoor jij, net als een vuurtoren, helder richting kan geven, door te zijn wie je bent.
Leiderschap opnemen is een proces. Tijdens deze opleiding geven we je inzicht in theorie en reiken we oefeningen aan die jou dieper doorheen jouw proces van persoonlijk leiderschap nemen. We presenteren een eenvoudig model dat glashelder inzicht en sturing geeft aan je eigen proces. Het laat je ervaren hoe vanuit jouw talent, jouw plek leiderschap kunt demonstreren. Authentiek leiderschap dat bij jou, als uniek persoon, past.

Waar?

De Lofoten als een omgeving waar groei gestimuleerd wordt.

De Lofoten is een plek die terecht als één van de meest mooie plekken op onze aarde genoemd wordt. Gastheer Jos van Oosten en gastvrouw Liz Geurts kennen zoveel mooie plekken waar de kern van deze training ten volle kan beleefd worden.

Als we daar naar de natuur kijken dan groeit alles maximaal passend bij de omstandigheden. Dat is een heel goede context om ons groeitraject van persoonlijk leiderschap vorm te geven.

Hoe:

Deze opleiding wordt op de Lofoten in Noorwegen georganiseerd. Dat wil zeggen dat we de wondermooie natuur maximaal betrekken en we heel veel buiten zullen zijn. We zullen ons lichaam in beweging zetten. Ons hoofd komt ook in beweging als we ons lichaam in beweging zetten. Oefeningen worden in de natuur gedaan om je in beweging te brengen, je blikveld te verruimen en het groeiproces van verse zuurstof te voorzien.

We geven korte stukken theorie, een helder model en daar gaan we buiten, in de natuur, mee aan de slag. We gaan letterlijk en figuurlijk op pad, terwijl we in de oefeningen gaan.

Voor wie: 

 • Voor iedereen die vanuit eigen talent en eigen plek leiderschap wil verder ontwikkelen en dat wil omzetten in persoonlijk leiderschap.

 • Voor iedereen die bereid is dit proces aan te gaan in de ongerepte natuur van de Lofoten.

Wat mag je verwachten?

 • Een warme intake

 • Een bijzondere reis

 • Een helder model dat jou inzicht en handvatten geeft, ook na de training. Een model dat je kan bekijken vanuit 6 leiderschapsrollen die jij kan opnemen om je eigen leiderschap vorm te geven en te ondersteunen. Maar dat ook kan bekeken worden vanuit het perspectief hoe jij leiding kan geven in een organisatie.

 • Inzicht in jouw talenten en hoe jij de leiderschapsrollen hier naartoe kan vertalen

 • Inzicht in je schaduwkanten, patronen die ervoor zorgen dat je jezelf saboteert, dat je in overdrive schiet en uit verbinding gaat met je jezelf en je omgeving.

 • Inzicht in hoe jij je systeem kan betrekken om jouw leiderschap nog meer te laten stromen.

 • Veel buiten zijn. Korte stukken theorie die als houvast, inzicht, kader dienen om dan de natuur in te trekken en te gaan oefenen, doen, beleven.

 • Een groep van max 7 deelnemers.

 • Twee gepassioneerde trainers die je doorheen deze reis begeleiden.

 • Een context waar veiligheid en groei centraal staan.

 • Een opvolgmoment na de reis.

Wat is in de prijs inbegrepen:

 • Vlucht heen en terug

 • Overnachting

 • Maaltijden

 • Opleiding

 • Intake en 1 opvolgingsmoment


Meer weten? Kijk op www.cominz.be of mail elke@cominz.be


50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 • Black Facebook Icon

+32 475 46 74 39‬

Vogelzangstraat 47, Kessel (Nijlen)

©2020 voor Cominz. Met trots gemaakt met Madam Online